Nezapomenutelné léto na hradě nebo třeba jako námořník na vlnách fantazie na západě Čech

Koronavirová krize nám ještě v této letní sezóně neumožní volně a bezproblémově cestovat do zahraničí a k moři. Řešením je strávit aktivní dovolenou či prodloužený víkend na Chebsku v nejzápadnější části naší země.


Dříve Sudety, pak pevná hráz socialismu se mění k lepšímu a má co nabídnout.

Blížící se léto a touha lidí po dovolené stoupá a poptávka pomalu, ale jistě likviduje nabídku. Veliký zájem lidí zaznamenal také jeden z nejstarších hradů České republiky, hrad Vildštejn ve Skalné, který denně odpovídá na emaily od natěšených návštěvníků. Hrad Vildštejn nabízí nejen kouzlo své historické síly, ale také ubytování, senzační jídlo ve Středověké hodovně, prvotřídní české a moravské víno a v neposlední řadě Vás poctí hradní řezník svými domácími uzeninami. Na své si přijdou i milovníci dobré kávy, která pochází z místní pražírny. Rezervujte si i Vy stylový zážitek a nechte se rozmazlovat jako šlechtic na hradě Vildštejn

Využijte unikátní slevový kód a získejte slevu 500 Kč na ubytování nebo pobytový balíček v libovolném termínu během letošního roku! 

Kód: Z2021

Slevu lze uplatnit do 31.5.2021 

Mnozí mohou namítat, že tu nemáme moře? Máme ale slané prameny, kousek dál se se můžete vykoupat na pláži z měkkého kaolinu nebo si můžete pocit moře nahradit na příjemných koupalištích našich vodních přehrad či teplých vodách Aquafora ve Františkových Lázních.

Dříve zanedbávaný a výlučně průmyslový a vojenský kraj je dnes jednou z nejoblíbenějších dovolenkových destinací Česka. Proč? 

Unikátní historie a památky, které vyprávějí

Chebsko a jeho okolí vypráví svůj příběh a historii plnou významných ustálostí důležitých pro celou Evropu, střet kultur slovanské a germánské, příběhy významných, ale i zapomenutých osobností. Vžijte se tak do starých dob naší historie, ať už v roli rytíře nebo šlechtice na hradě Vildštejn, v podobě kupce, nebo řemeslníka v Chebu, anebo do role lékaře v blízkých Františkových Lázních. Každý návštěvník a host zde najde to své a každý může otevřít brány své fantazie. Klidně už toto jaro a léto.

Stylové a kvalitní ubytování. I pro milovníky moře

Na Chebsku najdete veškeré druhy a možnosti ubytování a relaxace. Na jedné straně můžete bydlet jako měšťan přímo v historické části Chebu, nebo užívat čistého vzduchu a blízkosti přírody na venkově. Najdete zde stylový PENZION U NÁMOŘNÍKA a nahradit si tak nedostupnost moře, nebo třeba horskou chalupu. Penzion je zaměřený především na rodiny s dětmi, kterým nabízí bohaté zázemí se zahradou s dětskými atrakcemi, jako je například zahradní hrad, trampolína, houpačky, vnitřní herna, ale je též vhodný pro firemní akce, soukromé oslavy a svatby. Ideální pro odpočinek nabízí, v odděleném zahradním prostoru s lehátky a slunečníky, jezírko vhodné k osvěžení v horkých letních dnech. 

V blízkém okolí není nouze ani o kvalitní wellness a aktivní sport. Vše s přesahem až do Německa. Výlety a poznávání si tak můžete zpestřit, v případě otevření hranic, i návštěvou do blízkého Bavorska a Saska.

Sportování a relax v moderním i historickém provedení

Celým krajem vede cyklostezka, která vás provede všemi důležitými a malebnými místy. Najdete zde množství turistických stezek i možností koupání v horkých letních dnech. Unikátní přírodní koupaliště v měkkém kaolínu u Lubů je zajímavým unikátem. Pokud se chcete stát Římanem, navštivte římské lázně ve Františkových Lázních s vyhřívanou vodou a pravým římským stavebním stylem. Máme zde i čisté venkovské rybníky jako z obrázků Josefa Lady. A to není vše, náš kraj i léčí. Léčivé prameny zde užívali takové osobnosti jako J.W. Goethe, Císař František Josef nebo Václav Havel. 

Přijďte ochutnat nejen prameny, ale celý náš kraj. Těšíme se na Vás. 

Autor: Nell Fantysová (www.vildstejn.cz)

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Studio UHK

Hlavní zprávy