Náchodské nemocnice má nový urgentní příjem a high-tech kuchyň!

Náchodská nemocnice se modernizuje, vylepšuje centrální urgentní příjem, kuchyň a jídelnu. Projekty zahrnují nové technologie, přestavbu prostor a zlepšení služeb pro pacienty i zaměstnance. Dokončení se očekává na podzim.


V nedávné době začala rozsáhlá modernizace v náchodské nemocnici, a to jak v jejím centrálním urgentním příjmu, tak v kuchyni a jídelně. Tyto změny mají velký význam pro místní obyvatelstvo, které očekává zlepšení v dostupnosti a kvalitě lékařských služeb a stravovacích zařízení.

Centrální urgentní příjem nemocnice prochází zásadními změnami, které zahrnují přestavbu vnitřních prostor a vytvoření nového krytého přístupu pro sanitky. Stavební práce do hloubky tak zajistí efektivitu a pohodlí poskytovaných služeb jak pro pacienty, tak pro zdravotnický personál.

Je třeba zmínit také velkorysé prostředí v rámci projektu modernizace kuchyně a jídelny nemocnice. Přibude především řada moderních technologií, což zlepší kvalitu i pestrost stravy pro pacienty a zaměstnance.

Do podzimu bude jídlo pro stovky zaměstnanců a pacientů dováženo z více než dvacet kilometrů vzdáleného Opočna. Technický náměstek náchodské nemocnice Miroslav Bůžek však ujišťuje, že pacienti prakticky nepoznají žádný rozdíl a podávaná strava bude stále stejně kvalitní.

Při stavebních pracích bychom se měli připravit na přítomnost prachu a hluku, ale Miroslav Bůžek zdůrazňuje úsilí o minimalizaci těchto nepříjemností. Hlučnější práce budou organizovány v období, kdy je nemocnice méně vytížená a navštěvovaná.

Modernizace Oblastní nemocnice Náchod by měla být dokončena na podzim, a očekává se, že přinese pozitivní změny pro pacienty, zaměstnance a celé místní společnosti.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Studio UHK

Hlavní zprávy