Velikonoční zábava na Svatováclavském náměstí

Sousedské velikonoční setkání nabídne taneční večer a ruční dovednosti na Novém Hradci Králové. Aktivity pro děti i dospělé se konají na Svatováclavském náměstí, ZŠ Pešinova 146 a kostele sv. Antonína Poustevníka.


Na Novém Hradci Králové se 24. března 2024 14:00 - 17:30 uskuteční velkolepá akce pro celou rodinu - Sousedské velikonoční setkání. Toto jedinečné setkání bude probíhat na několika místech - hlavní části se odehraje na Svatováclavském náměstí; seznamte se také s chystanými aktivitami v budově Základní školy na Pešinově ulici číslo 146 i v krásném kostele sv. Antonína Poustevníka. Připraveny jsou četné zábavné aktivity pro děti i dospělé, které vám přinesou nezapomenutelné zážitky a budou stmelovat místní komunitu.

Akci povede zkušený a profesionální moderátor. V jeho doprovodu se můžete těšit na skvělou hudbu k tanci i poslechu, která vás přenese až do světa jara a velikonočních veselic. Jak pro děti, tak i pro dospělé budou připraveny workshopy na pletení velikonočních pomlázek z proutí - ideální doplňková dekorace pro vaši domácnost či zahradu.

Základní škola NHK společně s Knihovnou NHK nabízí dílničky zaměřené na výrobu velikonočních dekorací a originálních soutěží. Pro milovníky sladkého bude připraveno zdobení velikonočních perníčků, které si následně můžete odnést jako sladkou vzpomínku na tento den.

Kdo má rád šikovně zhotovené předměty, určitě si přijde na své při prodejních ukázkách studentů Střední školy služeb, obchodu a gastronomie, které nabídnou květiny i velikonoční tematické produkty. Práce Městské policie HK (práce se služebními psy) se bude prezentovat na tomto setkání také.

Zástupce farnosti NHK připravil pro účastníky velikonoční slovo, poté mohou zájemci navštívit prohlídky nově otevřeného kostela sv. Antonína Poustevníka. Během celého setkání bude zajištěno teplé i studené občerstvení od paní Šmorancové dokonalé k zakousnutí.

Organizátoři vítájí vaše náměty a připomínky k Sousedskému velikonočnímu setkání. Městskou část NHK zastupuje KMS NHK, za Nový Hradec Králové sjednotila síly s Okrašlovacím spolkem NHK. Sousedské velikonoční setkání na Novém Hradci Králové tak zajišťuje přátelskou atmosféru, memorable zážitky a spoustu zábavy pro všechny účastníky.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Studio UHK

Hlavní zprávy