Velikonoční zážitky čekají v Novopackém klášteře!

Velikonoční jarmark v Nové Pace nabídne bohatý program 23. a 24. března 2024. Akce se koná v Novopackém klášteře s výstavami, prodejem regionálních výrobků, dětskou dílničkou a kulturním programem.


S přibývajícími dny se nejen teploty, ale také naléhavost slavit Velikonoce stoupá. A právě na tento předjarní svátek připravujeme pro vás speciální akci, která se bude konat během víkendu 23. března a 24. března 2024. Srdečně vás zveme do Novopackého kláštera, kde budete mít možnost zažít velikonoční atmosféru na vlastní kůži!

Na co se můžete těšit? Připravili jsme pro vás bohatý program plný zajímavých aktivit. Jednou z hlavních atrakcí bude výstava a prodej různých výrobků s velikonoční tématikou. Na své si přijdou milovníci keramiky, látky, tapet či dalších výrobků, které nesou označení 'Regionální produkt Český ráj'. Kromě toho se můžete těšit na dětskou kreativní dílničku, kde si vaše ratolesti budou moci užít spoustu zábavy a naučit se dovednosti, které mohou využít nejen o Velikonocích.

Nechybět nebudou ani kulturní zážitky. Na své si přijdou milovníci fotografie díky výstavě nazvané 'Už není toho dechu', která vás zaujme svými obrazy. Autorské čtení Nadi Hamanové z Pecky, spojené s prodejem knížek pro děti, oživí vaši mysl a jistě vás zaujme. Navíc bude probíhat i komentovaná prohlídka nově opraveného Novopackého kláštera, díky čemuž se o tomto historickém místě dozvíte více zajímavostí.

Doneste svých dvacet let působení na neziskové scéně představí také organizace Život bez bariér. Prostřednictvím fotoprojekce se vrátíme do minulosti této společnosti, která se snaží pomáhat těm, kteří to nejvíce potřebují.

Samozřejmě jsme mysleli i na občerstvení. Výjimečnou příležitost ve výjimečném prostředí barokního sálu Novopackého kláštera nabízí možnost nejen zachutnat si lahodné pochutiny, ale také načerpat energii pro další aktivity a prohlídky. Pokud se rozhodnete navštívit Velikonoční jarmark v Nové Pace, už nyní se můžete těšit na velký zážitek. Neváhejte a přidejte se k nám!



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Studio UHK

Hlavní zprávy