Alkohol, bez řidičáku a smyk v Mustangu

Řídil Ford Mustang bez řidičského oprávnění a pod vlivem alkoholu. Mustang narazil do Renault Mégane na rušné křižovatce poblíž OBI. Škoda na obou autech byla značná, ale nikdo nebyl zraněn. Muž nyní čelí čtyřem přestupkům.


Rozhodující událost se odehrála na rušné křižovatce poblíž obchodního domu OBI. Unikátní soupeření dvou vozů, Ford Mustang a Renault Mégane, bylo součástí náhodné série událostí. Naštěstí, přestože obě vozidla utrpěla poškození, nikdo nebyl zraněn.

Vývoj nehody ukázal, že řidič Fordu Mustang po nepřispůsobení rychlosti a ignorování červené světelné signalizace náhle vyrazil z Pilníčkovy ulice do křižovatky. Renault Mégane, který naopak započal svou cestu na zelenou, byl nucen prudce brzdit, aby se vyhnul kolizi. Navzdory úsilí, Mustang se dostal do přetáčivého smyku a narazil na travnatý ostrůvek uprostřed křižovatky. Přitom sebou vzal dopravní značku 'Zákaz vjezdu cyklistům'.

Jako by toho nebylo dost, Mustang se ve smyku otočil a narazil do zadní části Méganu. Oba nehodou postižení řidiči byli následně podrobeni dechové zkoušce. Zatímco 55letý řidič Méganu byl střízlivý, 50letý řidič Mustang měl zkoušku pozitivní a detekovalo se u něj více než půl promile alkoholu.

Naneštěstí pro řidiče Mustang, situace se ještě zhoršovala. Bylo zjištěno, že nikdy nevlastnil řidičské oprávnění a že má soudem omezenou svéprávnost. Toto potvrzuje slova mluvčí hradecké policie Iva Kormošová, která uvedla, že muž obdržel sportovní auto jako dárek k padesátinám a měl řídit jako spolujezdec. Předtím si dal k obědu pivo a panáka rumu a nabídnutí řídit nemohl odolat.

Muž nyní čelí čtyřem přestupkům - jízdě na červenou, nepřizpůsobení rychlosti, jízdě bez řidičského oprávnění a řízení pod vlivem alkoholu. Policie ještě vyšetřuje, zda se někdo další dopustil nějakého protiprávního jednání.

Škoda na obou vozidlech byla značná, přičemž Renault Mégane byl odhadovaný na 50 tisíc korun a Mustang na 200 tisíc korun. Bez řidičáku a po panáku řídil mustanga, na křižovatce kuriózně boural a vše ukončil s nemalou škodou na obou automobilech. Náš městský život je někdy plný divokých obratů, ale tentokrát byly důsledky opravdu následky opravdu drahé.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Studio UHK

Hlavní zprávy