Reprezentační A-tým poprvé v novém Hradci, čeká souboj s Bosnou

Čeští fotbalisté se připravují na generálku před evropským šampionátem se Severní Makedonií v Hradci Králové. Tým absolvuje soustředění v Rakousku a očekává atraktivní utkání na novém stadionu.


Čeští fotbalisté se připravují na evropský šampionát, kde se utkají se Severní Makedonií. Zápas se odehraje v Hradci Králové na nově zrekonstruovaném stadionu Malšovická aréna. 

Reprezentační A-tým se poprvé představí na nově otevřeném stadionu v Hradci Králové, který pojme až 9300 diváků. V Malšovické aréna aréně již dříve nastoupili hráči mládežnických týmů a ženských reprezentačních týmů. Na zápas proti Bosně a Hercegovině přišlo 7488 diváků, což byl rekordní počet diváků na zápase ženské reprezentace.

Předseda Fotbalové asociace České republiky (FAČR) Petr Fousek na tiskové konferenci potvrdil, že výkonný výbor schválil pořádání zápasu na základě vnitřní diskuze a zájmu Hradce Králové. Věří, že zápas proběhne bez problémů a diváci se mohou těšit na atraktivní utkání s kvalitním soupeřem.

Před generálkou proti Severní Makedonii absolvuje český národní tým soustředění v Rakousku, kam odcestuje 2. června. Přesnou polohu kempu a jméno soupeře pro přípravný zápas zatím FAČR nezveřejnila.

Český tým v roce 2021 čeká hned několik zápasů. Nejprve 22. března nastoupí k přípravnému zápasu v Norsku a o čtyři dny později se představí proti Arménii. Pro trenéra Ivana Haška to bude první zápas na reprezentační lavičce po nástupu na místo Jaroslava Šilhavého.

Generálka na ME má význam jak pro trenéra, tak pro hráče. Utkání poslouží jako poslední test před evropským šampionátem a umožní trenérovi ověřit sílu týmu proti soupeři, který bude v zápase s Českem chtít překvapit. Těšme se na vzrušující zápas plný emocí, dovedností a vášně za fotbalem.

V Hradci Králové se tým České republiky připravuje na utkání proti Severní Makedonii, které se odehraje v Malšovické aréna aréně na novém stadionu. Jedná se o generálku před evropským šampionátem, a proto je důležité, aby se tým co nejlépe připravil a nabral důvěru do svých sil. Sledujte průběh zápasu a držte palce našim fotbalistům, kteří budou bojovat o úspěch na evropském šampionátu!



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Studio UHK

Hlavní zprávy